Bruidskapsel

Ik Ga Trouwen: populaire bruidskapsels

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver: je staat op het punt om met jouw grote liefde te gaan trouwen. Je hebt alles al uitgezocht. Zo heb je in Alkmaar bruidsmode gekocht, heb je de meest mooie locatie afgehuurd en is ook jouw huwelijksreis al helemaal in kannen en kruiken. Nu de datum meer en meer in zicht komt, is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Dit geldt ook voor het uiterlijk. In deze blog gaan de specialisten van Dani van Toll Bruidsmode in op populaire bruidskapsels. Kunnen wij je inspireren?

De klassieke look

Sommige bruidskapsels zijn gewoonweg tijdloos. De klassieke look is daar een van. Jouw haar wordt hierbij opgestoken, waarbij vaak één pluk langs jouw gezicht hangt. Dit geeft een speelse indruk. Een trouwerij mag namelijk best wat pit gebruiken. Deze klassieker wordt bij veel bruiloften toegepast. Dat heeft één simpele reden: het past bij iedere vrouw. Type jurk. Gezichtsvorm. Haarlengte. De klassieke look kan overal.

De flowercrown

Bloemen. Takjes. Natuur. Welke vrouw houdt daar nou niet van? De afgelopen jaren is de flowercrown ontzettend in populariteit gestegen, maar ook nu nog kiezen veel bruiden ervoor om er één in hun haar te steken. Gebruik hiervoor het liefst verse bloemen. Denk hierbij aan vergeet-me-nietjes, rozen en violen. Deze kun je zelf bij een bloemist halen of zelfs door hem of haar in een krans laten steken. Je kunt ook voor kunstbloemen kiezen.

Beachwaves

Een ander bruidskapsel, dat nu helemaal trendy is, is de beachwave. Deze breng je in jouw haar aan door gebruik te maken van een krultang. Hiermee zorg je ervoor dat jouw kapsel mooi slagen bevat. Dit kun je zelf doen, maar ook door een speciale kapper laten doen. De truc van beachwaves is de hoek waarin de krullen worden gezet. Deze kunnen namelijk alle kanten op, waardoor er wederom een speelse look ontstaat. Net alsof je uren op het strand hebt staan uitwaaien!

Klassiek. Flowercrown. Beachwaves. Voor ieder bruidskapsel valt wel iets te zeggen. Niet voor niets kom je ze vaak op trouwerijen tegen. Welke het beste bij jou past, weet natuurlijk alleen jij. Maar een beetje inspiratie doet natuurlijk wonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *