Portret op maat

Schitterend portret

Het schilderen van een portret is een passie, een portret geeft een bepaalde uitstraling van een persoon. De kracht en kenmerken van iemand worden geaccentueerd, met een portret op maat kun je als schilder net dat beetje onderscheid maken. Ook andere mensen zie op het portret wie je bent, je kracht en je persoonlijkheid. Maar waar het vooral om gaat is dat je een schitterend kunstwerk aan de wand hebt hangen, waar precies mee wordt weergegeven wie jij bent en wat je kracht is. Op de website van antoniederooij.nl zie je de mogelijkheden voor een prachtig portret, ben je op zoek naar andere soorten van kunst dan kun je bij deze kunstschilder ook zeker terecht, het maken van portretten is maar een van de vakgebieden die de schilder beheerst. Op de website zie je ook voorbeelden van moderne kunstwerken die bestaan uit prachtige vormen en kleuren, deze passen ook vast in jouw interieur. Heb je een schilderij nodig voor je kantoor of bedrijf dan is dit ook mogelijk. 

Wat voor portret kun je verwachten?

Met een portret op maat heb je natuurlijk bepaalde verwachtingen en dat mag ook, de portretten laten de sterke uitstraling zien van de persoon. Wat opvalt is dat er wordt geschilderd alsof er niet wordt geposeerd, zoals de persoon is wordt deze weergegeven. Met de persoon wordt echt een verhaal verteld, een portret wat niet sprekend is zal niets zeggen als het aan de wand hangt. Hoe beter de foto is, hoe meer kenmerken van het gezicht meegenomen worden in het portret. Het is de bedoeling dat de unieke kenmerken worden weergegeven op het schilderij. Bij de schilderijen van antoniederooij.nl hoef je daar geen enkele twijfel over te hebben, je ziet op de website hoe tot in de puntjes uiterlijke kenmerken zijn meegenomen in een schilderij. Herkenbaar voor iedereen die de persoon kent, laat nu ook een uniek portret maken en sta er versteld van wat het resultaat is.

Portret op maat

De details bepalen de sfeer

Door de details te benadrukken bepaal je de sfeer van een portret op maat, je geeft het idee alsof degene op het portret langsloopt en er geen erg in heeft gehad dat deze is vastgelegd op het doek. Dat is nu juist de kracht van de portretten van antoniederooij.nl, geen gedwongen pose maar een zeer natuurlijke houding op het schilderij. Een prachtige herinnering van je kinderen, een overleden persoon of gewoon omdat je het mooi vindt. Een portret geeft net dat schilderij waar je naar op zoek bent, persoonlijk en warm. Je ziet aan alles dat er grote aandacht is besteedt aan het kunstwerk wanneer het klaar is. Wanneer je iemand die overleden is wilt laten schilderen, wil je wel dat het exact de persoon is zoals je hem kent. Dat er geen enkele twijfel over zal bestaan of alle details wel zijn meegenomen in het schilderij, dat je vrienden zullen zeggen dat alle kenmerken zijn meegenomen in het portret en zij de persoon ook zo kennen. Als dat het geval is dan heb je een perfect portret waar je altijd plezier van zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *