Verschillende soorten behang

Verschillende soorten behang

Wallpapers zijn tegenwoordig een ongelooflijk populaire ontwerpkeuze. Met de heropleving van deze ongelooflijk veelzijdige behang, komen er veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van behangmateriaal.

Voorbij zijn de dagen van frustrerend behang dat moeilijk te plakken is en nog moeilijker te verwijderen is. Nu kun je genieten van een verscheidenheid aan materialen die allemaal eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn. Je kunt het beste ontwerp en materiaal kiezen voor de kamer die jij inricht, en degene die het meest geschikt is voor een eigen smaak. Bekijk hier de

Vinyl behang

Behang op vinylbasis is de meest populaire optie in wandbekleding vanwege zijn veelzijdigheid. Het is eenvoudig te plakken, gemakkelijk te verwijderen en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn een paar verschillende opties voor behang op vinylbasis, afhankelijk van de behoeften van de kamer die je wilt decoreren. De Tenstickers kortingscodes van dit moment.

Massief bladvinyl

Dit type puur vinylbehang is de meest duurzame optie vanwege de dikte, eenvoudige reiniging en gemakkelijke verwijdering. Massief vinyl is vaak voorzien van reliëf, wat bijdraagt ​​aan de schoonheid van de print.

Vinyl gecoate stof

Stoffen behang is een populaire keuze vanwege het natuurlijke gevoel en de textuur. De vinylcoating geeft het een goede mate van bescherming en duurzaamheid. Het is een goede keuze voor een huiskamer of eetkamer waar textuur een belangrijk ontwerpelement is.

Verschillende soorten behang

Vinyl gecoat papier

Een upgrade van gewoon papierbehang, vinyl gecoat papier biedt de duurzaamheid en wasbaarheid die papier alleen niet biedt. Dankzij de vinylcoating is dit type behang een geweldige optie voor verschillende kamers, waaronder omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers, wasruimtes en keukens.

Vliesbehang

Vliesbehang is een volledig vinylvrije behang, die een goede keuze geeft als je gevoelig bent voor duurzame behang. Het is ook wasbaar en ademend. Met dit behang hoef je je dus geen zorgen te maken over schimmel. Het is ook heel gemakkelijk te installeren en te verwijderen. Het scheurt niet gemakkelijk en het komt in één lange strook van de muur.

Easy-Walls Behang

Net als vliesbehang is Easy-walls een materiaal dat volledig PVC- en VOS-vrij is en de inkt op waterbasis. Het behang is gemakkelijk schoon te maken, maar tegelijkertijd ademend. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over schimmel. Dit type behang wordt meestal geleverd met een vooraf aangebrachte lijm, dus plaatsen en verwijderen is een fluitje van een cent.

Grasdoek Behang

Grasscloth is een geweven, sterk gestructureerd behang gemaakt van puur natuurlijke componenten. Schoonmaken is wat lastiger met dit soort behang. Vlekken dienen ter plaatse te worden behandeld en vuil dient te worden opgezogen met een schone stofzuigerborstel. Als het een echt speciale grasdoek is, moet de algehele reiniging mogelijk worden uitgevoerd door een professionele reiniger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *